Ken je dat, dat je langs een jongen op loopt en verbaasd nog even extra om kijkt omdat ze van die ontzettend mooie lange wimpers hebben. Hoe oneerlijk is dat?! Zij hebben dit helemaal niet nodig!! En wij wel. Je wimpers dienen er uiteindelijk voor om je ogen te beschermen. Before we make eye contact we make brow contact. Dus bij die perfecte wenkbrauwen horen uiteindelijk perfecte wimpers die je look compleet af maken.

Heb je een natuurlijke look en wil je je wimpers wat extra aanzetten? Kijk dan eens op onze website voor de Lash Lifting. Een natuurlijke krul in je wimpers, die 6-8 weken zichtbaar is en je wimpers voller en langer laten lijken. Bestaat dit echt? Ja zeker! En bij ons te boeken!

Wil je liever dat je wimpers wat meer zichtbaar zijn? Kijk dan eens op onze website voor de wimperextensions. Voor de meest natuurlijke wimperextensions kan je kiezen voor the one by one Lashes en als je ze meer zichtbaar wilt dan kan je de 3d wimperextensions kiezen. Hierbij vallen je wimpers nog meer op en naast je perfecte wenkbrauwen kan jij elke ochtend een half uurtje langer in bed blijven liggen! 🙂