Let's date!


 

Hi! Mijn naam is Dana Heusinkveld. Ik ben 24 jaar geleden geboren in Lunteren, waar ik nog steeds woon. Inmiddels woon ik een paar maanden samen met mijn vriend Edwin, met wie ik dit jaar al 8 jaar samen gelukkig ben. 

Begin februari 2016 ben ik begonnen met werken bij Betuwsch Badhuys en een paar maanden daarna werd The Brow Bar in Rhenen geopend. Samen met de andere meiden mocht ik mijn passie voor wenkbrauwen uitvoeren. Het is erg leuk om te zien hoeveel lieve (vaste) klanten we in een jaar tijd al hebben mogen voorzien van mooie wenkbrauwen en wimpers. Ik ben op dinsdag, donderdag en zaterdag als Brow Boss in Rhenen werkzaam.

Zou je een hond of kat willen?
Zelf heb ik geen huisdieren, maar als ik moet kiezen dan kies ik eerder voor een hond. Ik vind honden heel erg leuk, met name een grotere hond. In de toekomst zou ik wel graag een hond willen. Maar daarnaast lijkt mij een mini ezel, mini varken en een koe ook erg leuk!

 

Hi! Ik ben Manon van Zanten. Het stylen van wenkbrauwen en wimpers is mijn passie. Naast dit werk volg ik de opleiding schoonheidsspecialiste. Ik ben als stagiaire begonnen bij The Brow Bars en werk er inmiddels 3 dagen in de week. Kom gerust eens langs! Op donderdag, vrijdagavond en zaterdag ben ik werkzaam in onze vestiging in Rhenen.

 

Mijn naam is Silvana Diepeveen en ik woon in Veenendaal. Door mijn grote passie voor schoonheid ben ik aan de opleiding Schoonheidsspecialiste begonnen na mijn middelbare school. Vooral de beauty, zoals wenkbrauwen, wimpers en nagels, waren echt mijn favoriet tijdens de opleiding. Inmiddels heb ik mijn diploma behaald en al een paar jaar ervaring als brow- en lash styliste. Ik vind het heel erg leuk om mensen mooier te maken en te adviseren wat bij hun past.

 

Bij The Brow Bars ben ik helemaal op mijn plek op beautygebied!

 

Op dinsdagen en vrijdagen vind je me in Rhenen. Wie weet tot snel!

 

Mijn naam is Sterre Verbruggen, 22 jaar en ik woon in Ophemert. Ik ben allround schoonheidsspecialiste en doe dit met erg veel plezier! Het geeft mij voldoening om mensen te helpen door middel van mijn behandelingen. Zelf houd ik veel van sporten en dans ik heel graag. Verder vind ik het ook heel leuk om lekker te koken en mij bezig te houden met een gezonde levensstijl. Ik ben werkzaam als Brow Boss in Culemborg.

 

Wat wilde je als kind worden?

Als kind wilde ik altijd professioneel danseres worden om zo veel over de wereld te reizen en alle mooie plekjes te kunnen zien. 

 

 

 

Hoi, ik ben Margreet Tijssen! Ik ben 31 jaar en een zeer gedreven, positieve dame. Het vak van Browstyliste beoefen ik met veel liefde. Het was dan ook een grote wens om hier mijn fulltime job van te maken. Bij The Brow Bars kan ik naar hartelust mijn vak beoefenen.

 

Je vindt me in onze vestiging Gorinchem!

 

 

Hi! Mijn naam is Lisette Verwoerd en ik ben 23 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in het mooie Opheusden. In augustus 2016 ben ik begonnen met mijn stage bij het Betuwsch Badhuys en sinds juli ben ik fulltime werkzaam bij het Betuwsch Badhuys en The Brow Bars. Vanaf september ben ik werkzaam in het drietal van The Brow Bars in Arnhem als Brow Boss. Hier zul je me dan ook vinden op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op dinsdag ben ik werkzaam werk ik als office manager voor The Brow Bars.

 

Wat is je favoriete film/serie? 
Mijn favoriete serie is Friends. Iedereen kent deze sitcom vast en zeker en bestaat al jaren! Ik blijf het een geweldige serie vinden, omdat ze altijd de meest geniale dingen meemaken. Heel vermakelijk om naar te kijken!

 

 

Hoi, ik ben Sacha! Als schoonheidsspecialiste met een grote passie voor wenkbrauwen, ben ik helemaal op mijn plek bij The Brow Bars. Ik word echt blij van powerbrows! 

Je vindt me op woensdag tot en met zaterdag bij The Brow Bars in hartje Arnhem. Zie ik je snel een keer?

Mijn favo bezigheid buiten werktijd is, gezellig terassen/lunchen met vrienden en familie omdat ik altijd wel in ben voor iets gezelligs met natuurlijk de fijnste mensen om mij heen 

Liever rijk of beroemd? Ik ga toch liever voor rijk dan beroemd, want ik hoef niet zo in de spotlights te staan en rijk hoef je niet perse te zien aan iemand uitstraling of gedrag en geld is altijd wel leuk meegenomen... maar toch geld maakt niet gelukkig 

 

Hi, mijn naam is Nina. Na mijn opleiding schoonheidsspecialiste heb ik gesolliciteerd op een zomerbaan bij The Brow Bars. Door aanhoudende drukte en een snel opbouwende vaste klantenkring kon ik na de zomer blijven en dat vond ik enorm leuk! 

Je vindt me op woensdag tot en met zaterdag aan het werk bij The Brow Bars in de Beekstraat te Arnhem.

Ga je liever op wintersport of zonvakantie? Dan kies ik voor wintersport, vroeger ging ik altijd een keer in het jaar met mijn familie op wintersport. S’middags met de skies van de pistes af zoeven en s’avonds lekker met een warme kop chocomelk op de bank, heerlijk! 

Wat doe je graag als je vrij bent? Met vrienden dingen ondernemen of lekker drankjes doen op het terras om gezellig bij te kletsen over van alles!

 

 

 

Hi, ik ben Amber! Mijn volledige naam is Amber Eun-Ah van der Veen, geboren op 17 maart 1998 in Groningen. Mijn moeder is Koreaans en mijn vader Nederlands, dus ik ben een halfbloedje. Ik heb een passie voor beauty en voor wenkbrauwen en wimperextensions. Deze baan als Brow Boss van Den Bosch is me dus op het lijf geschreven!

 

Je vindt me op de Verwersstraat in het gezellige Brabant op woensdag t/m zaterdag.

 

 

Ik ben Celine Derksen en ik ben werkzaam op donderdag en zaterdag bij The Brow Bars in Den Bosch.

 

Wat is je favoriete drankje? Gin-Rose Lemonade. Het is een zoet drankje met Gin maar niet overheersend! Lekker met rood fruit erin, staat ook nog heel erg leuk op tafel of voor de foto. Het recept gekregen op het feest van een van mijn beste vriendinnen sindsdien mijn favoriet!

 

Wintersport of zomervakantie? Wintersport zonder twijfel! Ik ga al sinds mijn 2de op wintersport en ski sinds mijn derde. Nog nooit een jaar overgeslagen. Ik geniet van de mooie omgeving, de après-ski is altijd ook heel gezellig! Zeker in Oostenrijk is het misschien wel de leukste week van mijn jaar!

 

 

 

Mijn naam is Vivianne van den Heuvel. Met 14 jaar ervaring in de cosmetica branche en een achtergrond als schoonheidsspecialiste en make up artist, is deze werkplek mij op het lijf geschreven! De mix van commercie, cosmetica en het werk in de salon zelf maakt dit werk erg leuk.

Ik werk als sales agent bij The Brow Bars. Het is een leuke uitdaging om voor dit jonge bedrijf andere ondernemers te enthousiasmeren voor ons private label The Brow Bars Favourites.

Daarnaast vind je me op ma, di en zondag als Permanente make up specialiste voor mijn salon Viv ala Beauty bij The Brow Bars en op vrijdag als Brow styliste bij The Brow Bars in Den Bosch.

 

 

Vacatures

Ben jij de Brow Queen die wij zoeken?

- Enorme passie en aantoonbare ervaring  
- Op donderdagavond, vrijdagavond, zaterdag beschikbaar
- In vakanties extra beschikbaar
- Vlotte, servicegerichte dame
- Goede verkoopvaardigheden
- Kan zelfstandig, hygienisch en geordend werken
- Ervaring met wimperextensions is een pré
- Ervaring met lash volume lift is een pré

Dit is een deeltijdfunctie met uitgroeimogelijkheden tot fulltime dienstverband.

Locatie: Gorinchem

Voel jij je aangesproken tot deze functie?

Stuur dan jouw CV met motivatie en foto's van je werk naar info@thebrowbars.nl.

Samenwerkingen

Wij zijn op zoek naar PMU specialisten en nagelstylisten op ZZP basis voor de volgende vestigingen:

- PMU specialiste Gorinchem (ma, di, woe)

- Nagelstyliste Gorinchem (ma, do, vr, za)

- PMU specialiste Rhenen (ma, woe)

- PMU specialiste Arnhem (ma, di, woe) 

 

Wij sturen je graag en vrijblijvend onze brochure op. Mail naar info@thebrowbars.nl tav Vera van der Heijden.