Voor veel mensen is koffie iets wat je automatisch elke dag gebruikt. Of het nu thuis is, op je werk, tijdens een afspraak of een leuke lunchdate met je vriendinnen. Koffie blijft altijd a good idea.

Hoe leuk is het als je dit kunt combineren met perfecte wenkbrauwen? Nog leuker om met je vriendinnen een duo treatment te boeken bij ons en daarna een lekker koffietje of theetje drinken en iedereen laten zien hoe perfect jullie wenkbrauwen zijn!

Daarom zetten wij nu voor jullie de leukste koffietentjes op een rij. In Rhenen breng je een bezoek aan Bakkerij en Brasserie Van Toor. Zodra je deze sfeervolle zaak in stapt, komt de geur van vers brood je tegemoet. Ook bakken ze hier de lekkerste taarten en drink je heerlijke koffie. Zodra de zon schijnt, zit je hier heerlijk op het terras!

In Culemborg vind je de gezellige koffiebar Lekkers aan de Lek. Dit is een sfeervol eethuis met huiskamergevoel in het centrum van Culemborg, een paar deuren verderop. Goede koffie met huisgemaakte taarten, maar ook heerlijke lunches en elke dag een verse soep.

In Arnhem vind je The Brow Bars midden in het centrum. Een overvloed aan leuke koffiebars dus! De hotspots in Arnhem zijn de Korenmarkt en de Rijnkade, waar je allerlei leuke zaakjes vindt. Wij zijn zelf helemaal fan van Anne & Max, een freshfood & coffeecafe waar je elke dag welkom bent voor ontbijt, koffie, lunch, high tea en borrel.

’t Koffiekafeetje van Patrice Donkers is ook echt een aanrader. Al 4 jaar zet deze ondernemende 20-plusser moeiteloos een flat white, cortado, espresso, ristretto of cappuccino voor vaste gasten en toevallige voorbijgangers. Wil je een bijzonder koffie? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Den Bosch is de stad als het over lekker eten en drinken gaat. Koffie met een Bossche bol, zo maak je van je bezoek aan The Brow Bars echt een uitje! Wij komen zelf heel graag bij Bitterzoet, om de hoek van de Verwersstraat. Bitterzoet is Bitterzoet. Puur en vooral passie. De bite en het zoetje. De plek waar de koffie gewoon goed is en de appeltaart net uit de oven komt. Bij Bitterzoet word je wakker met een stevig ontbijt of eet je een kom Griekse yoghurt met huisgemaakte granola. Bij Bitterzoet lezen Bosschenaren de krant, wordt de dag besproken boven verrukkelijk ambachtelijk belegd brood en keuvelt de zon altijd in de serre. Gelegen aan een mooi pleintje waar de dag voorbij trekt, maar altijd iemand wel een keer stopt, al was het maar voor die onovertroffen kop koffie van Bram.

In Tiel vind je drie stappen verder voorbij The Brow Bars lunchroom Samen. Op een gezellig plein vind je deze zaak met uitgebreide kaart en bij een eerste zonnetje zit je heerlijk op het overdekte terras. Je vindt Samen op de gezellige Varkensmarkt, vlakbij het standbeeld & het museum van Flipje, het icoon van Tiel.