Bride to be

De mooiste dag van je leven, dan wil je op je mooist zijn! Met dit arrangement ben je klaar om de jurk aan te trekken en te stralen…

eye opener
lash volume lift
brow treatment
gellak
lip mask van Beauty Face

€155 BOOK NOW

Mommy to be

Even genieten en tijd voor jezelf, voor de tijd van luiers en gebroken nachten aanbreekt. Leuke bijkomstigheid, met deze behandeling lig je stralend in je kraambed!
Nu alleen nog maar genieten..

lash volume lift
brow treatment
gellak
product van Naif

€125 BOOK NOW

New mommy

Leuk als kado voor een kersverse mama! Na weken of misschien wel maanden in jouw cocoon, weer even een lekkere oppepper voor jezelf. Zo ben je een stralende mama en weer helemaal relaxed!

eye opener
brow treatment
wimpers verven
product van Naif

€75 BOOK NOW

Brow party

Vera’s helemaal voor jouw vriendinnengroep privé, dat kan op maandagochtend, zaterdagavond of zondag! Na een lekker taartje aan onze bar, geven we jullie een make up workshop van ons prachtige merk INIKA en gaan we ook in op HOW TO BROW om thuis de mooiste wenkbrauwen te creëren.

ontvangst met bubbels en een taartje
make up workshop
how to brow
shop tegoed van €5,- in onze store

€39,- p.p. BOOK NOW

Beauty meets Food

Een gezellige middag samen breng je door bij Vera’s. Ontspannende beauty treatments en een vers bereidde high tea, wat wil je nog meer op een vrije middag? Gezellig bijkletsen en nog even shoppen in onze store tussen alle leuke merkjes die wij verkopen.

brow treatment
gellak
high tea
van onze huisbakker Van Toor

€85,- BOOK NOW